'MOETEN' loslaten in je hoofd

'MOETEN' loslaten in je hoofd

Hoe vaak zeg jij MOETEN op een dag? 

 

Ik moet nog naar de winkel. Ik moet nog een berichtje sturen naar die vriendin. Ik moet niet met mijn geklaag afkomen bij mijn partner. Ik moet zorgen dat dit perfect in orde is voor mijn baas. Ik moet er zijn voor mijn kinderen. Ik moet zorgen dat alles in huis proper is voor mijn moeder langs komt. Ik moet, ik moet,...

 

Het maakt dat je voelt dat er te weinig tijd is in een dag. De gedachten van alles wat je nog moet, slurpt je energie al op, nog maar voor je effectief iets gedaan hebt.

 

Hoe zou het zijn als je inzicht krijgt in hoe dit in je brein werkt? Als je deze 'moeten' zou kunnen omzetten in meer positieve woorden. Want geloof me, je hebt hier een keuze in, ook al doet je hoofd je geloven dat dit niet zo is. 

 

In december gaan we aan de hand van allerlei oefeningen hiermee bewust aan de slag. Twee keer per week gedurende de hele maand krijg je afwisselend filmpjes, achtergrondinformatie, oefeningen, tips, voorbeelden,... om hierin te groeien. Het bijhorende werkboekje krijg je dan natuurlijk ook.

Je kiest zelf wanneer je die oefeningen doet. Jij kan immers inloggen op de website wanneer het jou past en uitkomt. Er is halverwege de maand ook een zoomsessie voorzien waar je je kan laten inspireren en je eventuele vragen kan stellen. 

Het totale pakketje voor de hele maand december bedraagt 95 euro als investering in jezelf. Meer dan de moeite waard!

 

Ga je mee op pad, op ontdekking in je hoofd?

 

Schrijf je snel in,

zodat je vanaf 1 december 2021 mee aan de slag kan gaan!