Coaching, en zeker systemisch coachen is zoveel meer dan alleen praten!

Ik werk met (familie)opstellingen en andere werkvormen waarmee je inzichten krijgt, opnieuw durft te voelen en concreet aan de slag gaat. Natuurlijk is dit bij mij in de sessie zelf, en soms ook met een opdracht die je mee krijgt om thuis of op het werk uit te proberen. Immers, elke wijziging in je gedachten of gevoel geeft ook een aanpassing in je daden. En door in je dagelijkse omgeving die dingen uit te proberen en te oefenen breng je pas echt verandering.

 


Een sessie duurt meestal anderhalf uur.

Hiervoor betaal je 80 euro en dit kan je via payconiq verrekenen bij het einde van het gesprek.

 

De locatie waar je terecht kan, Diestseweg 79A  in Geel, dit tot en met mei 2024. Daarna kan je terecht in het Stiltehuis in Westmeerbeek (Hulshout).

 


De stappen tot verandering zetten, doe je zelf. Ik ondersteun je hier alleen in op allerlei manieren via systemisch werk. Een sessie kan soms nog weken nazinderen. 

Aan de slag gaan met jezelf vraagt dan ook heel wat van je en aanvankelijk zijn de eerste sessies misschien confronterend, maar het is zo de moeite waard om door te zetten en eindelijk voor jezelf te kiezen om gelukkig te zijn en voldoening te voelen. Je zal merken dat niet alleen jij dit ervaart maar dat ook de mensen rondom jou voelen dat er een verandering plaats vindt in jou. Dat jij weer straalt en energie hebt, net zoals deze mensen!