In je hoofd blijven zitten, kan je echt goed in de weg zitten en op die manier je voelen en zelfs je handelen beïnvloeden. Zelfs zo erg dat het niet meer goed voor je is. Je gaat piekeren, alles analyseren, wikken en wegen in je communicatie, je verantwoorden, je schuldig voelen,... en vaak jezelf naar beneden halen.
Herkenbaar zijn vaak deze voorbeelden:
      "ik kan het toch niet",
      "ik moet zorgen dat dit perfect in orde is",
      "ik sta er altijd alleen voor want niemand begrijpt me",
      "wat zullen anderen wel niet denken van mij",
      "ik moet nog", ...

Weet jij eigenlijk wat je sterktes, je talenten zijn? Wat maakt jou als mens uniek? Waarschijnlijk kan je heel goed benoemen waar je niet goed in bent. Dat is veel makkelijker dan te durven zeggen waar je in uitblinkt. Benoemen wat je kracht is als mens is heel wat moeilijker, niet? Laat staan dat je je talent bewust inzet in het dagelijks leven.  Maar geloof me, ieder mens heeft talenten, ook jij!

 

De begeleiding is steeds individueel en op maat van jouw noden en/of hulpvraag. Doorheen gesprekken, oefeningen en andere werkvormen werken we samen aan de (her)ontdekking van jezelf. Hoe vaak en hoe lang dit nodig is, wordt stap voor stap bekeken. Voor de ene betekent dit drie sessies voor de andere tien. Al weet ik uit ervaring dat iemand die werkelijk naar zichzelf durft te kijken en hier echt aan wil werken, vaak geen maanden- of jarenlange begeleiding nodig heeft. 


systemisch coachen rond zelfvertrouwen, perfectionisme, grenzen stellen, conflicten, belemmerende gedachten

 

Coaching is zoveel meer dan alleen praten. Ik werk met verschillende methodes en werkvormen waarmee je concreet aan de slag gaat. Meestal is dit bij mij in de sessie zelf, maar soms ook met een kleine persoonlijke opdracht die je mee krijgt om thuis of op het werk uit te proberen. Immers, elke wijziging in je gedachten of gevoel geeft ook een aanpassing in je daden. En door in je dagelijkse omgeving die dingen uit te proberen en te oefenen breng je pas echt verandering.

 


Een sessie duurt meestal een  uur tot anderhalf uur. Hiervoor betaal je 80 euro en dit kan je via payconiq verrekenen bij het einde van het gesprek.

Indien je meer tijd wenst, kan dit uiteraard ook. Dan betaal je 15 euro per begonnen kwartier extra.

 

De locatie waar je terecht kan, Diestseweg 79A  in Geel, dit tot en met december 2023. Daarna kan je terect in het Stiltehuis, Binnengoor 12 in Hulshout.

 


De stappen tot verandering zetten, doe je zelf. De coach ondersteunt je hier alleen in op allerlei manieren. Een sessie kan soms nog weken nazinderen. 

Aan de slag gaan met jezelf vraagt dan ook heel wat van je en aanvankelijk zijn de eerste sessies misschien confronterend, maar het is zo de moeite waard om door te zetten en eindelijk voor jezelf te kiezen om gelukkig te zijn en voldoening te voelen. Je zal merken dat niet alleen jij dit ervaart maar dat ook de mensen rondom jou voelen dat er een verandering plaats vindt in jou. Dat jij weer straalt en energie hebt!

 

Waar kan jij in groeien?

Wat mag jij nog loslaten?

Wat heb jij nodig om gelukkig te zijn?

Welke zijn jouw waarden en normen?

Waar krijg jij energie van?

Wat wil jij betekenen voor anderen?

Wat is jouw doel in dit leven?

Wie ben jij?

 

Er zijn maar weinig mensen die bezig zijn met dit soort vragen, laat staan dat ze nadenken over wie ze echt zijn of willen zijn. Echter als je de tijd neemt om hierbij stil te staan, komt er zoveel meer voldoening en rust in je leven. Als je weet waarvoor je staat én hiernaar handelt dan voel je je energie, je zelfvertrouwen én geluk toenemen. 

 

Op mijn facebookpagina deel ik elke maand inspirerende oefeningen en blogs om over na te denken of om mee aan de slag te gaan. Neem zeker eens een kijkje https://www.facebook.com/www.echtmezelf.be

 

Hieronder vind je een uitgebreidere bewustmakingsoefening voor deze maand waar je alvast thuis zelf mee aan de slag kan gaan. Vraag hieronder je toegangscode en ontdek ze direct!

 

Wil jij graag elke maand een mailtje ontvangen wanneer er een nieuwe oefening online komt en/of de toegang tot bovenstaande oefening, dan mag je hieronder je emailadres achterlaten, dan krijg je direct de toegangscode tot de oefening en ga je automatisch de nieuwsbrief met nieuwe oefeningen ontvangen!