Je begeleiding is steeds individueel en op maat van jouw noden en/of hulpvraag. Doorheen gesprekken, oefeningen en andere werkvormen werken we samen aan de (her)ontdekking van jezelf. Hoe vaak en hoe lang dit nodig is, wordt stap voor stap bekeken. Voor de ene betekent dit drie sessies voor de andere tien. Al weet ik uit ervaring dat iemand die werkelijk naar zichzelf durft te kijken en hier echt aan wil werken, vaak geen maanden- of jarenlange begeleiding nodig heeft. Op het einde van elk gesprek is de keuze aan jou of je een vervolgafspraak maakt of niet en hoeveel tijd je tussen twee afspraken wilt laten.

 


systemisch coachen rond zelfvertrouwen, perfectionisme, grenzen stellen, conflicten

 

Coaching is zoveel meer dan alleen praten. Ik werk met verschillende methodes en werkvormen waarmee je concreet aan de slag gaat. Meestal is dit bij mij in de sessie zelf, maar soms ook met een kleine persoonlijke opdracht die je mee krijgt om thuis of op het werk uit te proberen. Immers, elke wijziging in je gedachten of gevoel geeft ook een aanpassing in je daden. En door in je dagelijkse omgeving die dingen uit te proberen en te oefenen breng je pas echt verandering.

 


Een sessie duurt meestal een uur tot anderhalf uur. Hiervoor betaal je 80 euro en dit kan je via payconiq verrekenen bij het einde van het gesprek.

Indien je meer tijd wenst, kan dit uiteraard ook. Dan betaal je 15 euro per begonnen kwartier extra.

 

De locatie waar je terecht kan, Anemoonstraat 22 in Geel.

 

De stappen tot verandering zetten, doe je zelf. De coach ondersteunt je hier alleen in op allerlei manieren. Een sessie kan soms nog weken nazinderen. 

Aan de slag gaan met jezelf vraagt dan ook heel wat van je en aanvankelijk zijn de eerste sessies misschien confronterend, maar het is zo de moeite waard om door te zetten en eindelijk voor jezelf te kiezen om gelukkig te zijn en voldoening te voelen. Je zal merken dat niet alleen jij dit ervaart maar dat ook de mensen rondom jou voelen dat er een verandering plaats vindt in jou. Dat jij weer straalt en energie hebt!

Algemene Voorwaarden

Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op of vul het onderstaand formulier in.